1. HABERLER

  2. ARAŞTIRMA

  3. Kitle imha silahlarının şekli değişti
Kitle imha silahlarının şekli değişti

Kitle imha silahlarının şekli değişti

Yeşilay Rize Temsilcisi B. Ali Kavalcı, günümüzde kitle imha silahlarının yerini alan kötü alışkanlıkların aile ve toplumda ciddi tahribatlara neden olduğunu söyledi.

A+A-

1 ile 7 Mart arsında Türkiye Genelinde kutlanan Yeşilay Haftası nedeniyle bir basın açıklaması yapan, Yeşilay Rize Temsilcisi Bayram Ali Kavalcı “Kitle imha silahları olarak Nükleer, Biyolojik, Kimyevi yani (NBC) bilinir. Maalesef bugün gerçek kitle imha silahları uyuşturucu, alkol, kumar, sigara, AİDS, fuhuş, cinsel taciz, tecavüz, şiddet, kapkaç, müstehcen yayınlar, cinsel sapıklık ve her türlü kötü alışkanlıklardır.Tarihin hiçbir devrinde tabii afetler; deprem, sel baskınları, kasırga, volkan patlaması ve diğerleri ile patolojik salgınlar, veba ve diğer salgınların, tahribatı şu andaki uyuşturucu, alkol,sigara ve diğer kötü alışkanlıkların yaptığı tahribatın yanında son derece küçük kalır” dedi.

Yeşilay Rize Temsilcisi B.Ali Kavalcı uyuşturucu, alkol, sigara ve zararlı yayınlara karşı büyük bir mücadele başlattıklarını ifade ederek “1900 yılından bu yana, Rize ilimiz ve ilçelerimizde Yeşilay Temsilciliği olarak herhangi bir faaliyet yapılmış değildi .Gönüllü birkaç arkadaşla, başta kendi gayretimizle kısa sürede Yeşilay’ın ülke genelinde yapmış olduğu çalışmaları Rize ilimizde zirveye taşımış olduk. Bu çalışmalarımızda Rize Belediye Başkanımız en büyük destekçimiz oldu. Yeşilay haftası nedeniyle, Türkiye genelinde bulunan Büro ve Temsilciliklerimizde, Sayın Rize Belediye Başkanımızın Yeşilay Genel Merkezine basımını gerçekleştirdiği 10 bin adet afiş, Rize’mizin kültürel, sanatsal ve yöresel resimlerinin ve Yeşilay sloganlarının yer aldığı ifadeler içeriği kapsamında başta Milli Eğitim Müdürlüğümüz, İl Müftülüğümüz, Turizm ve Kültür Müdürlüğümüz de dağıtımı yapılmış, en güzel şekilde amacına ulaşacak biçimde sergilenmişlerdir. Bu hizmetinden dolayı Rize Belediye Başkanımızı Yeşilay Cemiyeti olarak kutluyoruz. Her kurum ve kuruluşu, hatta her insanımızı gönüllü olarak, alkollü içki, uyuşturucu, zararlı yayınlar, madde bağımlılığı konusunda bizimle birlikte hizmet vermeleri için gönüllü olarak yanımızda görmek istiyoruz. Alacağımız tedbirlerde bizlere maddi ve manevi destek olmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız