1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. KLASİK OTOMOBİL TUTKUNLARI BULUŞTU
KLASİK OTOMOBİL TUTKUNLARI BULUŞTU

KLASİK OTOMOBİL TUTKUNLARI BULUŞTU

KARADENİZ BÖLGESİNİN FARKLI İLLERİNDEN GETİRİLEN KLASİK OTOMOBİLLER TRABZON'DA MERAKLILARIN BEĞENİSİNE SUNULDU

A+A-

Trabzon’da, klasik araç tutkunları araçlarını görücüye çıkardı. 

oto11.jpg

Trabzon’da bir alışveriş merkezinin açık otoparkında düzenlenen etkinlikte yılların eskitemediği arabalar meraklılarını beğenisine sunuldu.

ato10.jpg

Samsun, Ordu, Artvin ve Giresun olmak üzere Karadeniz’in faklı yerlerinden gelen klasik otomobiller göz kamaştırırken etkinlikte 52 otomobil yer aldı.

oto9.jpg

Trabzon Klasik Otomobilciler Başkanı Alaattin Abanoz, 13 yıldır sürdürdükleri etkinlik çerçevesinde bir araya geldiklerini belirterek “Bu etkinliğimize çevre illerimizden de katılımlarımız oluyor. En düşük modelimiz 1959 model, en yüksek modelimiz ise 1976 modeldir. Her yıl belirli bir alanda toplandıktan sonra araçlarımızla beraber şehir turu atıyoruz” dedi.

oto8.jpg

Klasik araba sahiplerinden Kemal Hacısalihoğlu da tek sıkıntılarının vergi olduğunu kaydederek, “Bu araçlardan devletimiz vergi alıyor. Yurt dışında bu araçlar koruma altında. Silindir hacimleri yüksek olduğu için vergileri yüksek oluyor. Bu vergilerin düşürülmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

oto7.jpg

Klasik otomobil etkinliğini ziyaret ederek araçları inceleyen Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ise bu organizasyonlar sayesinde geçmişe saygıda bulunulduğunu belirterek şöyle konuştu: “Doğu Karadeniz Bölgemizde, Samsun’dan Artvin’e kadar bölgedeki antika araç sahipleri güzel bir organizasyon yaptı. Bu organizasyonla hem geçmişe saygının hem de değerlere sahip çıkmanın güzelliği. İnşallah bölgemizde ilerleyen zamanlarda bu buluşmalar daha da kurumsal hale gelirse hem insanlarımızın bir araya gelerek bu değerleri paylaşması hem de bölgenin tanıtımı için büyük katkıları olacağını düşünüyorum.” 

oto6.jpg

oto5.jpg

oto4-001.jpg

oto3-001.jpg

oto2-001.jpg

oto1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız