1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kocaeli, kültür ve güzellikleriyle Rize'yi ağırlıyor
Kocaeli, kültür ve güzellikleriyle Rize'yi ağırlıyor

Kocaeli, kültür ve güzellikleriyle Rize'yi ağırlıyor

Rize’nin tarihi, kültürü, yemekleri ve doğası Kocaeli’nde düzenlenen Rize Günleri’nde sergileniyor.

A+A-

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Kocaeli Rizeliler Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe; Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, milletvekilleri, ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda Rizeli vatandaş katıldı.

kceli11_kasap.jpg

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Günlerinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Rize’de çaydan sonra turizmin geldiğini, şehrin geleceğinin turizm olacağını vurguladı. Başkan Kasap, Türkiye’nin farklı şehirlerinde yapılan bu etkinliklerin Rize’nin gelişimine katkı sağlayacağını ifade etti.

kceli10.jpg

Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde 4 Mayıs’ta başlayan Rize günleri etkinliklerin, 7 Mayıs tarihine kadar ziyaretçilere açık olacağı belirtildi.

koc2-001.jpg

koc1-001.jpg

kocaeli9.jpg

kocaeli8.jpg

kocaeli7.jpg

kocaeli6.jpg

kocaeli5.jpg

kocaeli4.jpg

kceli3.jpg

kceli2.jpg

kceli1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum