1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. KÖPEK YAVRULARINA DEVLET ŞEFKATİ
KÖPEK YAVRULARINA DEVLET ŞEFKATİ

KÖPEK YAVRULARINA DEVLET ŞEFKATİ

Pazar’da dere kenarına bir çuval içinde bırakılmış 7 tane Golden Retreiver Melezi köpek yavrusuna devlet sahip çıktı.

A+A-

Kocaköprü Köyü sınırlarında dere kenarına bir çuval içinde köpek yavrularının bırakıldığı yönünde Pazar Kaymakamlığına vatandaşlar tarafından ihbarda bulunuldu.

kopek3-001.jpg

İhbar edilen yere giden Gıda, Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürlüğü ekipleri burada 7 adet Golden Retreiver Melezi yavru köpeğin bulunduğunu gördüler.

İlçe Müdürlüğüne getirilen yavru köpeklere Veteriner hekimler Oğuz Aşkın Torun, Oktay Uçar ve Su ürünleri Mühendisi Ayhan Güllü tarafından kontrol altına alındı.

kopek2-001.jpg

Yavruların, kendi ayakları üzerinde durup doğaya salınabilecekleri zamana kadar bakım ve beslenmeleri sağlanarak koruma altına alındıkları ifade edildi.

kopek1-001.jpg

Köpek yavruların ihtiyaçlarının Pazar Kaymakamlığınca karşılanacağını ifade eden Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, yavruları sahiplenmek isteyen vatandaşlara verilebileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum