1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. KÖY CAMİSİNDE VATANDAŞLARA AŞURE DAĞITILDI
KÖY CAMİSİNDE VATANDAŞLARA AŞURE DAĞITILDI

KÖY CAMİSİNDE VATANDAŞLARA AŞURE DAĞITILDI

Muharrem ayı dolayısıyla Pazar Örnek Köyü Merkez camiinde Cuma namazı çıkışında cami bahçesinde vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

A+A-

Rize Pazar Örnek Köyü Merkez Camii İmam Hatibi Abdulkadir Değer Halkla bütünleşmeyi önemsediklerini ifade ederek, "Mübarek ramazan ayından sonra en hayırlı ay olan muharrem ayımız, inşallah birlikteliğimize vesile olur, birlik ve beraberliğimizi pekiştirir" dedi.

asure6.jpg

Örnek Köyü Muhtarı Özen Kantoğlu, köydeki bu tür sosyal faaliyetlerin her zaman devam edeceğini belirterek, “Bu mübarek ayın, köyümüze ülkemize ve tüm İslam alemine hayır ve bereket getirmesi temennisinde bulunarak emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

asure5-001.jpg

Örnek Köyünde hayırsever vatandaşların desteği ve köy halkının çalışması ile hazırlanan aşure, çok sayıda kalabalık vatandaşa ikram edildi.

asure4-001.jpg

asure3-003.jpg

asure2-003.jpg

asure1-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum