1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Külünk'ün Pazar'da vereceği konferansa erteleme!
Külünk'ün Pazar'da vereceği konferansa erteleme!

Külünk'ün Pazar'da vereceği konferansa erteleme!

Pazar'da İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün katılacağı “Daha Güçlü Türkiye” konulu konferans, erken seçim kararı nedeniyle ertelendi.

A+A-

Türkiye Gençlik Vakfı Pazar İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen ve İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün katılacağı “Daha Güçlü Türkiye” konulu konferans ileri bir tarihe ertelendi. 

Türkiye Gençlik Vakfı Pazar ilçe Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada; "Vakfımız tarafından organize edilen Konferans programı, Erken Seçim kararı sonrası meclis çalışmaları dolayısıyla Milletvekillerinin Ankara’da bulunması gerektiğinden İstanbul Milletvekili Sayın Metin Külünk 20 Nisan Cuma günü kararlaştırmış olduğumuz “Daha Güçlü Türkiye” konulu konferansa katılamayacağı için konferans ileri bir tarihe ertelenmiştir. Tüm halkımıza duyurulur.” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
İlgili Haberler