1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kur'an okumayı öğrendiler
Kur'an okumayı öğrendiler

Kur'an okumayı öğrendiler

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak Hayrat Vakfı tarafından açılan yaz Kur'an kurslarında eğitim gören 240 öğrenci, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı

A+A-

Rize’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak Hayrat Vakfı tarafından açılan yaz Kur'an kurslarında eğitim gören 240 öğrenci düzenlenen tören ile sertifikalarını aldı. 

kuran1-004.jpg

Rize’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Hayrat Vakfı tarafından birlikte açılan yaz Kur'an kursları mezunlarını verdi.

Yaklaşık 1.5 ay boyunda Kur'an-ı Kerim ve diğer dini bilgiler konusunda eğitim alan minikler, aynı zamanda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün çocuklara yönelik yaz spor aktivitelerinden de istifade ettiler.

kuran3-004.jpg

Yarım gün dini eğitim, günün kalan kısmında ise sportif eğitim verilen kursta eğitim gören 240 öğrenci, bugün düzenlenen sertifika töreni ile mezuniyet belgelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’in elinden aldı.

kuran2-004.jpg

Çelik, "Hayrat Vakfı işbirliği ile açılan yaz Kur'an kurslarında çocuklarımızı dini yönden eğitirken hem de spor yapma alışkanlığını da kazandırmayı amaçladık. Minikler hem Kur'an okumayı ve diğer dini bilgileri öğrendi hem de yüzme, futbol, basketbol, karate ve okçuluk gibi alanlarda eğitim aldılar. Çocuklarımızın bu kurslara severek ve isteyerek gelmiş olması bizi mutlu etti” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız