1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Kurt ailesine yeni biri daha katıldı
Kurt ailesine yeni biri daha katıldı

Kurt ailesine yeni biri daha katıldı

Hindistan'da dünyada çok nadir görülen 'Kurtadam sendromuna sahip olan 'Sambhaji-Raut' ailesinden yeni bir bebek daha katıldı.

A+A-

Hindistan'da dünyada çok nadir görülen 'Kurtadam sendromuna sahip olan 'Sambhaji-Raut' ailesinden 3 kız kardeşin en büyüğü olan Savita Sambhaji Raut'un 21 gün önce bir kız çocuğu oldu.

hindistan-da-bir-bebek-kurt.jpg

Bahtsız bebek ailenin 2 teyzesi ve annesi gibi Kurt Adam Sendromu ile dünyaya geldi. Ortaçağ'dan bugüne, sadece 50 vakası bulunan bu sendroma rağmen Anne Savita, kızını her ne olursa olsun sevdiğini ve seveceğini ancak yine de kızı için üzgün olduğunu söyledi.

kurt.jpg

Savita Sambhaji Raut, kızının geleceği için endişelendiğini ancak böyle olmaları için Tanrı'nın onları seçtiğini söyledi.

Hindistan'da Dünya'ya gelen bebeğin özellikle kolları,omuzları ve genital bölgelerinde fazlaca tüy bulunuyor.

10 milyarda bir görülen ve dünyadaki en ilginç 7 deri hastalığından biri olarak tanınan Kurt Adam, diğer bir adıyla Ambras sendromuna, bugüne kadar ülkemizde rastlanmamıştır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum