1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Kurumlarda olaylı yarı final
Kurumlarda olaylı yarı final

Kurumlarda olaylı yarı final

Pazar 5. Spor Şenliği kapsamında düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvasının yarı final maçları tartışmalı geçerken 1 takım sahadan çekildi.

A+A-

NACİ GÜVEN
Pazar 5. Spor Şenliği etkinlikleri kapsamında oynanan kurumlar arası futbol maçlarında Hemşin Organik Çay Fabrikası ile İlçe Emniyet finale yükselen takımlar oldu.

Yarıfinal ilk maçında Ziraat Bankası takımı, Hemşin Organik Çay Fabrikası ile oynadığı maçta, bitime 5 dakika kala, 1–0 önde iken, rakibinin sert oyununa hakemin müsamaha gösterdiğini öne sürerek önce kendi kalesine gol attı sonra da sahadan çekildi.

36926

Emniyet ile Su ürünleri arasında oynanan diğer yarıfinal maçında ise normal süresi 1–1 biten müsabakanın penaltı atışlarında sert tartışmalar yaşandı.

36923

Suat Karabekir Spor Eğitim Merkezi'nde Hemşin Organik Çay Fabrikası ile Ziraat Bankası arasında bugün oynanan ilk yarı final maçı büyük bir çekişmeye sahne oldu.

36924

Ziraat Bankası karşılaşmanın son 5. dakikasına kadar oyunu 1–0 önde götürürken rakip oyuncuların sert futboluna hakemin göz yumduğu iddiasıyla protesto amaçlı önce kendi kalelerine gol attılar, daha sonra da takım olarak sahadan çekildiler.

36925

Tertip komitesi ise Ziraat Bankası’nı 3-0 hükmen mağlup saydı. Bu sonuca göre Hemşin Organik Çay Fabrikası ilk finalist oldu.

36927

Günün ikinci karşılaşması ise Su Ürünleri Kooperatifi ile İlçe Emniyet arasında oynandı. Seyir zevki yüksek olan bu karşılaşmanın normal süresi 1–1 tamamlanınca penaltı atışlarına geçildi.

36928

Penaltı atışları sonunda İlçe Emniyet müsabakayı 11–10 önde bitirerek finale yükselen ikinci takım oldu. Penaltı atışları esnasında yaşanan itiraz ve karşılıklı sert tartışmalar ise centilmenliğe gölge düşürdü.

36929

Ziraat Bankası’nın turnuvadan çekilmesinden dolayı Salı günü yapılması gereken üçüncülük maçı oynanmayacak. Bu nedenle de Su Ürünleri Kooperatifi üçüncü ilan edildi.

36931

Final karşılaşması Suat Karabekir Spor Eğitim Merkezi'nde Salı günü saat 18.00’de Hemşin Organik Çay Fabrikası ile İlçe Emniyet arasında oynanacak.

hemsinorganik2011.jpg

36932

36930

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
41 Yorum