1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Kutupları aratmayacak görüntüler
Kutupları aratmayacak görüntüler

Kutupları aratmayacak görüntüler

Artvin – Gürcistan sınırında yaklaşık 3 metreyi bulan kardan dolayı kapanan köy yolları güçlükle açılmaya başlandı.

A+A-

Yaz ayının sıcak günlerine az bir süre kalmasına rağmen Gürcistan’la sınır olan Borkça ilçesine bağlı Camili (Macahel) bölgesinde kutupları aratmayan görüntüler yaşanıyor. Kar, tipi ve çığ nedeniyle kapanan köy yolları, ekiplerin çalışmasıyla açılmaya başlandı.Yüksek kesimlerde kar kalınlığının yaklaşık 3 metreyi bulduğu bölgede yol açma çalışması güç şartlar altında yapılıyor. İş makinalarının kardan kaybolduğu yol açma çalışmalarına vatandaşlar ve jandarma ekipleri de destekte bulunuyor.

Yol açma çalışmalarına katılan Camili köyü Muhtarı Ayhan Yavuz, “Kış boyu kardan dolayı yollarımız kapalı. Şehir merkezine kardan dolayı gidemediğimizden ötürü yiyecek, içecek sıkıntısı çekiyoruz. Acil vakalarda Gürcistan'la yapılan protokolle Gürcistan sınırından Sarp sınır kapısından geçerek yurt dışından köyümüze ulaşıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum