1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Kweuke ölümden döndü
Kweuke ölümden döndü

Kweuke ölümden döndü

Rizespor’un Kamerunlu futbolcusu Kweuke, Rize Valiliği karşısında kendi kullandığı aracıyla direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki aydınlatıma direğine çarptı.

A+A-

Rizesporlu oyuncu Leonard Kweuke, otomobili ile önce refüje ardından da elektrik direğine çarptı. Hava yastıkları açılan otomobilden çıkan futbolcu, kazayı yara almadan atlattı.

Trafik kazası akşam saatlerinde Karadeniz Sahil Yolu üzerinde, Valilik binası karşısında orta şeritte meydana geldi. Tesislere gitmekte olan Kweuke kendi kullandığı 53 DY 010 plakalı otomobili ile yağmurdan ıslanan yolda direksiyon hakimiyetini kaybedince önce refüje ardından da elektrik direğine çarptı. Hava yastıkları açılan otomobilden çıkan Kweuke, kaza yerine gelen ambulansla Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili Rizespor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

16 Kasım Çarşamba günü akşam saatlerinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda maddi hasarlı trafik kazası geçiren futbolcumuz Leonard Kweuke'nin rutin sağlık kontrolleri Rize Devlet Hastanesinde yapılmış olup kendisinin yara almadan kazayı atlattığını kamuoyuna ve taraftarlarımıza saygılarımızla bildiririz. 

  

  

Aykut FERAH 

Çaykur Rizespor Kulübü 

Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum