1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. KYK'lı gençlerle Çat'ta doğa yürüyüşü
KYK'lı gençlerle Çat'ta doğa yürüyüşü

KYK'lı gençlerle Çat'ta doğa yürüyüşü

Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün organizasyonuyla, Gençlik Haftası kapsamında Pazar KYK yurtlarında kalan Türkiye'nin çeşitli illerinden öğrenime gelen 100 öğrenci, Çat Köyünde doğa yürüyüşü ve iftar programında bir araya geldi.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Türkiye'nin dört bir yanından Rize'ye eğitime gelen ve KYK yurtlarında kalan 100 öğrenci, Gençlik Haftası kapsamında Çamlıhemşin'de doğal güzellikler içinde hem doğa yürüyüşü hem de iftar programında bir araya gelerek eğlenceli bir gün geçirdi.

kyk2-001.jpg

Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Kaya, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Gençlerin; sosyal, kültürel, zihinsel, sportif ve sanatsal gelişimlerine katkıda bulunmak, kendilerini ifade edebilen bireylerin ortaya çıkmasına yardımcı olmak, milli ve manevi değerlere saygılı, görev ve sorumluluk bilinci gelişmiş ve toplumla bütünleşmiş sağlıklı nesiller yetiştirilmesini sağlamak amacıyla 14-25 Mayıs 2019 tarihleri arasında Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası olarak kutlanmaktadır. Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün organizasyonuyla, Gençlik Haftası kapsamında Pazar KYK yurtlarında kalan Türkiye'nin çeşitli illerinden öğrenime gelen 100’ün üzerinde öğrencimizle, Çat Köyünde doğa yürüyüşü ve iftar programında bir araya geldik. Güzel bir etkinlik oldu. Gençlerimiz bölgemizin doğa harikası Çamlıhemşin’in, tarihi yapılarını, doğal güzelliklerini güz içinde gezip gördü, eğlendi. Akşam serinliğinde de iftar programıyla gezimizi sonlandırdık. Türkiye’nin dört bir yanından eğitimlerini tamamlamak için bölgemize gelen öğrencilerimiz aynı zamanda bizim turizm elçiliğimizi yapacaklar.”

kyk01.jpg

kyk3-001.jpg

kyk4-001.jpg

kyk5-001.jpg

kk6.jpg

kyk7.jpg

kyk8.jpg

kyk9.jpg

kyk10.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum