1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. LİSELER ARASI FUTBOL HEYECANI DEVAM EDİYOR
LİSELER ARASI FUTBOL HEYECANI DEVAM EDİYOR

LİSELER ARASI FUTBOL HEYECANI DEVAM EDİYOR

Pazar'da koordinatörlüğünü Kadem Morgül ile İsmail Payal’ın yaptığı Liseler Arası Futbol Turnuvasının 2. ayağında 10. sınıflar yarıştı.

A+A-

Pazar İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen ve koordinatörlüğünü Kadem Morgül ile İsmail Payal’ın yaptığı Liseler Arası Futbol Turnuvasının 2. ayağında 10. sınıflar yarıştı.

Pazar İlçe Sentetik Futbol sahasında oynan maçlara; Atatürk Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Kaçkar Sağlık ve Meslek Lisesi ile Necat Sağbaş Anadolu Lisesi katıldı.

10. sınıfların finalinde Kaçkar Sağlık Meslek Lisesi ile Endüstri Meslek Lisesi karşılaştı. Maçı 3 – 2 kazanan Kaçkar Sağlık ve Meslek Lisesi Şampiyon oldu.

Şampiyon takımın kupa ve madalyalarını Şevki Tonyalı ve Kocaeli Birliksporda oynayan Feyyaz Aydil’den alan sporcu öğrenciler büyük sevinç yaşadılar.

turnuva13.jpg

turnuva12.jpg

turnuva11.jpg

turnuva10.jpg

turnuva9.jpg

turnuva8.jpg

turnuva7-001.jpg

turnuva6-001.jpg

turnuva5-001.jpg

turnuva4-001.jpg

turnuva3-001.jpg

turnuva2-001.jpg

turnuva1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum