1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Liseler arası futbol turnuvasına Pazar damgası
Liseler arası futbol turnuvasına Pazar damgası

Liseler arası futbol turnuvasına Pazar damgası

Okul Sporları kapsamında Rize il genelinde düzenlenen liseler arası futbol turnuvasında Pazar’dan iki okul finallerde yarıştı.

A+A-

Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Rize Spor Lisesi ile karşı karşıya geldiği Final müsabakasından 2-1’lik mağlubiyetle ayrılarak il ikincisi olurken, Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise il 4’üncüsü olarak turnuvayı tamamladılar. Turnuvada 3Üncülüğü ise Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi elde etti.

lise8-001.jpg

Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ramis Çoruhlu maçtan sonra yaptığı açıklamada "İl merkezi okullarımız arasında Pazar ilçemizden de okulların finallerde yer alması bizleri gençlerimizle gururlandırıyor ve onların spor konusunda belirli bir potansiyele sahip olduklarını da bu sonuçlarla görebiliyoruz. Gençlerimizin bu potansiyellerini ortaya koymaları ve ilçemiz adına daha da büyük başarılar elde etmek umuduyla, turnuva boyunca bizlere desteklerini esirgemeyen okul idaremize, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Pazar Kaymakamlığımıza teşekkür ederiz." dedi.

lise7-002.jpg

lise6-002.jpg

lise5-002.jpg

lise4-003.jpg

lise3-003.jpg

lise2-003.jpg

lise1-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum