1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. M. Akif Ersoy, Pazar İmam Hatip Lisesinde anıldı
M. Akif Ersoy, Pazar İmam Hatip Lisesinde anıldı

M. Akif Ersoy, Pazar İmam Hatip Lisesinde anıldı

Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesinde, İstiklal Marşı'nın kabulünün 96. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda renkli görüntüler ortaya çıktı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar53 - Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda düzenlenen programa Kaymakam Cevat Çelik, İlçe Garnizon Komutanı Hava Yüzbaşı Mustafa Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Ergenç, Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, STK ve siyasi parti başkanları, öğrenciler ile öğretmenler katıldı.

ihl6-002.jpg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program 11/A sınıfı öğrencisi Kemal Irmak’ın Kur’an tilaveti ile devam etti.

tilavet-001.jpg

Okul müdürü Fikret Andıç’ın günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmanın ardından M. Akif Ersoy’un hayatını anlatan video izlettirildi.

ihl8-002.jpg

Okul öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Asım’ın Nesli’ adlı oratoryo gösterisi ilgiyle izlendi.

ihl7-001.jpg

Ardından İstiklal Marşı’nın kabulüyle ilgili kompozisyon yarışmasında ilçe birinciliği ve Rize il üçüncülüğü elde eden Pazar İmam Hatip Lisesi öğrencisi Seçil Çoruhlu’nun yazısı seslendirildi.

ihl1-003.jpg

Kompozisyon dalında liseler arası 1’incilik elde eden Seçil Çoruhlu, ortaokullar arası şiir dalında 1. olan TOKİ Ortaokulu öğrencisi Bedirhan Düzcan ile ortaokullar arası resim dalında dereceye giren Pazar İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Busenur Akdağ, ilkokullar arası resim yarışması 1’incisi A. Mesut Yılmaz İlkokulu Öğrencisi Miraç Atabey’e ödüllerini Pazar Kaymakamı Cevat Çelik verdi.

ihl3-003.jpg

Ödül töreninin ardından program sona erdi.

ihl2-003.jpg

ihl4-002.jpg

galeri.gif

video1.png


M. Akif Ersoy, Pazar İmam Hatip Lisesinde anıldı paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum