1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Manisa'daki kazanın acısı Hemşin'e düştü
Manisa'daki kazanın acısı Hemşin'e düştü

Manisa'daki kazanın acısı Hemşin'e düştü

Rize Eski İl Genel Meclis Üyesi ve 5. Dönem Ak Parti Hemşin İlçe Başkan Yardımcısı Abdulkerim Koçal'ın ağabeyi Rahmi Koçal, Manisa'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

A+A-

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde akşam saat 18.30 sıralarında İzmir- Ankara karayolu Yeni Garaj Kavşağı yakınlarında takla atarak karşı şeride geçen araç, Rize Eski İl Genel Meclis Üyesi ve 5. Dönem Ak Parti Hemşin İlçe Başkan Yardımcısı Abdulkerim Koçal'ın ağabeyi Rahmi Koçal'ın aracıyla çarpıştı.

Her iki aracın sürücüsünün de hayatını kaybettiği kazada yaralanan ve ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Rahmi Koçal, doktorların  tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

kocal.jpg

Koçal'ın cenazesinin, Rize'ye getirilerek Pazartesi günü öğle namazına müteakiben Hemşin ilçesinde kılınacak cenaze namazının ardından atoprağa verileceği öğrenildi.

kazaaaa-(1).jpg

Edinilen bilgiye göre, İzmir-Ankara karayolunda Turgutlu’dan Salihli istikametine seyir halinde olan Ramazan Aksakal (34) yönetimindeki 45 LC 645 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride takla atarak geçti.

kazaaaa-(2).jpg

Karşı şeride geçen araç İzmir istikametine seyir halinde olan Rahmi Koçal (48) yönetimindeki 06 FM 8288 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle 06 FM 8268 plakalı araç bankete düşerken her iki araç da hurdaya döndü.

kazaaaa-(3).jpg

Kazada araç sürücüleri Ramazan Aksakallı ve Rahmi Koçal hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıda AKS ve 112 acil servis ekibi intikal ederken cenazeler Turgutlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Morgda savcılık incelemesi başlarken emniyet güçleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız