1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Maske takmadan bal sağıyor! Arılara meydan okuyan adam!
Maske takmadan bal sağıyor! Arılara meydan okuyan adam!

Maske takmadan bal sağıyor! Arılara meydan okuyan adam!

Aynı zamanda iyi bir doğasever olan Pazar TSO Başkanı Mustafa Memoğlu, kara kovan petekten balları çıplak vücuduna konan arılara aldırış etmeden sağıyor. "Arı seni, sen arıyı anlayacaksın!" diyen Memoğlu, "Arıyı seversen sokmaz" diye iddia ediyor!

A+A-

PAZAR53
Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olan ve özellikle doğa ile iç içe yaşaması, ilginç çalışmaları ile öne çıkan Mustafa Memoğlu, Çamlıhemşin’de kara kovan peteklerinden maske takmadan bal sağımı gerçekleştirirken kameralara yakalandı.

memo1.jpg

Çıplak vücuduna konan arılara aldırış etmeden bal sağan Memoğlu, “Hava çok sıcak, maske takamıyoruz. Bu sene bal çok iyi. 2017 yılı bal açısından bereketli oldu. Hakiki kara kovan, insan eli değmemiş. Kaçkar arısı böyle işte. Kesinlikle insanı sokmaz. Ama arıyı sen anlayacaksın, arı da seni anlayacak. Arıyı seversen insanlara bir şey yapmaz. Her tarafıma arılar konmuş ama beni ısırmıyor” diye konuştu. (Kaynak: www.pazar53.com)

vid1.jpg


Maske takmadan bal sağıyor! Arılara meydan... paylaşan: pazar53

memoglu-001.jpg

bal.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum