1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Mehmet Ali Yılmaz tetikte bekliyor!
Mehmet Ali Yılmaz tetikte bekliyor!

Mehmet Ali Yılmaz tetikte bekliyor!

Trabzonspor eski Başkanı Mehmet Ali Yılmaz kendisine ihtiyaç hissedildiğinde göreve hazır olduğunu söyledi.

A+A-

Trabzonspor eski Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Trabzonspor'un içinde bulunduğu sorunlardan Fransız İhtilali benzeri bir devrimle kurtulabileceğini belirterek, kendisine ihtiyaç hissedildiğinde göreve hazır olduğunu söyledi.
Katıldığı bir televizyon programında Trabzonspor'un mevcut durumunu değerlendiren bordo-mavili kulübün Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Trabzonspor'da işlerin yolunda gitmediğini ve bu durumdan da ancak Fransız İhtilali gibi bir devrimle kurtulabilineceğini savundu.
Bu devrimi ancak taraftarların yapabileceğini kaydeden Yılmaz, bu noktada kendisine de ihtiyaç duyulması halinde göreve hazır olduğunu dile getirdi.
Kendisinin şu anda herkese eşit mesafede bulunduğunu vurgulayan Mehmet Ali Yılmaz, "Taraftarımız bir karar verir, biz de uygularız. Ben her zaman, bana ihtiyaç olduğunda 'varım' dedim. Ama şu anda bana ihtiyaç yok. Birileri beni gönlünde isteyebilir, ama bunun eyleme dönmesi lazım ki olsun. O yüzden biz de şimdilik kampta bekliyoruz. Bana ihtiyaç hissedildiğinde hazır olayım diye 6 aydır kamptayım. Her an ihtiyaç olacakmış gibi tetikte bekliyorum" dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum