1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mehmetçik Vakfından Pazar İmam Hatip'e teşekkür
Mehmetçik Vakfından Pazar İmam Hatip'e teşekkür

Mehmetçik Vakfından Pazar İmam Hatip'e teşekkür

Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü E.Tümgeneral Yaşar Bal imzasıyla Pazar İmam Hatip Ortaokulu Aile Birliğine teşekkür mektubu gönderildi.

A+A-

Pazar İmam Hatip Ortaokulu Aile Birliği tarafından düzenlenen 'Çay Diyarından Zeytin Dalına' kermes etkinliğinde toplanan nakit 7 bin 745 TL, Mehmetçik Vakfına bağışlanmıştı. 

Mehmetçik Vakfından okul aile birliğine gönderilen teşekkür mektubunda, E. Tümgeneral Genel Müdür Yaşar Bal, “Vatanımızın ve ulusumuzun güvenliği, huzuru ve refahı için canlarını hiçe sayarak şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçiklerimizin bakmakla yükümlü oldukları yakınları ile gazi ve engelli Mehmetçiklerimize sosyal ve ekonomik destek sağlamayı çocuklarını üniversite seviyesi dâhil, okutmayı gaye edinen gücünü yüce milletimizin üstün insanlık ve yardımlaşma duygusundan alan TSK Mehmetçik Vakfına okula aile birliği ve öğrencileriniz adına yaptığınız 7745 TL bağışınızla önemli katkıda bulundunuz, Bu yüce davranışınız dolayısıyla Mehmetçiklerimiz adına şükranlarımızı ve saygılarımı sunarım.” ifadelerine yer verdi.
      
Pazar İmam-Hatip Okul Aile Birliğinden yapılan açıklamada da, “15 Mart tarihinde Pazar İmam-Hatip Ortaokulu Aile birliği olarak organize ettiğimiz kermes faaliyetinden elde edilen meblağ 16 Mart tarihinde Mehmetçik Vakfına ulaştırılmıştır. Vakıf tarafından okul aile birliğimize gönderilen mektubu paylaşmayı, elde edilen tutar hakkında kamuoyunu bilgilendirmeyi şeffaflık ve sorumluluk gereği görev addetmekteyiz.” denildi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
İlgili Haberler