1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Metin, şehrin bütün kesimleriyle bir araya geliyor
Metin, şehrin bütün kesimleriyle bir araya geliyor

Metin, şehrin bütün kesimleriyle bir araya geliyor

AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde kamu kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, esnaflar, eğitim kurumları ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

A+A-

Şehirde bütün kesimlerle bir araya gelen, sorun ve talepleri dinleyen Metin, yönetim anlayışlarının temelinde ortak karar almanın olduğu söyledi.

Şehirde bulunan bütün kesimlerin görüş ve önerilerinin kendileri için göz ardı edilemez olduğunun altını çizen Metin,  İl Genel Meclisi Başkanlığı yaptığı süre içerisinde bunu uyguladıklarına işaret etti.

rahm8.jpg

Ziraat Odası, Muhtarlar Derneği, Gençlik Merkezi, Belediye Temizlik Şantiyesi, İnşaat Mühendisleri Odası, Müsiad ve Tümsiad’ı ziyaret eden Metin, birlikte yönetim ve gönül belediyeciliği anlayışından taviz vermeyeceklerini vurguladı.

Rize-Pehlivantaşı-Kalkandere yolu şantiyesini de ziyaret eden Metin, bu yolun Rize’yi iç kesimlere bağlayacak önemli bir arter olacağını belirtti.

rahm7.jpg

Mahalle ziyaretlerine de devam eden Metin, Pehlivantaşı’nda mahalle muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

rahm6.jpg

rahm5.jpg

rahm4-001.jpg

rahm3-001.jpg

rahm2-001.jpg

rahm1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız