1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP Adayı Pınar, Pazar'da esnaf ziyaretlerinde bulundu
MHP Adayı Pınar, Pazar'da esnaf ziyaretlerinde bulundu

MHP Adayı Pınar, Pazar'da esnaf ziyaretlerinde bulundu

MHP Rize Milletvekili adayı Güldane Pınar partisinin kadın kolları üyeleri ile birlikte Pazar İlçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

A+A-

Esnaf ziyaretleri öncesi düzenlenen kahvaltılı toplantıya MHP’nin bayan adayı Süheyla Selimoğlu Rize İl Başkanı Serkan Birben, İl Kadın Kolları Başkanı Naciye Hacıömeroğlu, Ardeşen, Fındıklı ve Pazar Kadın Kolları başkanları da katıldı.

mhp7-002.jpg

Kahvaltılı programın ardından, bir bölümüne İl Başkanı Serkan Birben’in de katıldığı esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Rize Milletvekili Adayı Güldane Pınar ziyaret ettiği esnaflardan destek istedi.

mhp6-002.jpg

Şehit annelerinin gözyaşlarının sel olup aktığı bir dönemi yaşadıklarını söyleyen Pınar, “Bir anne olarak buna seyirci kalmamız mümkün değil. Duyarlı bir toplum olmak zorundayız ve hep birlikte bu bölücü terör örgütünü lanetlememiz gerekiyor.” dedi.

mhp5-002.jpg

Son zamanlarda esnafların durgunluk yaşadığını tespit ettiklerini ve henüz adı konmamış belirgin bir krizin yaşandığına değinen Pınar, ziyaretleri esnasında Pazar esnafından çok içten ve samimi yaklaşım gördüklerini ifade etti.

mhp4-003.jpg

MHP Rize Milletvekili Adayı Güldane Pınar, hava muhalefeti nedeniyle ziyaretlerinin sınırlı geçtiğini söyleyerek, önümüzdeki günlerde esnaf ziyaretlerine devam edeceklerini ve dertlerini dinleyip kendileriyle düşüncelerini paylaşacaklarını belirtti.

mhp3-003.jpg

mhp2-003.jpg

mhp1-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum