1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP Pazar İlçe Başkanı istifa etti
MHP Pazar İlçe Başkanı istifa etti

MHP Pazar İlçe Başkanı istifa etti

Milliyetçi Hareket Partisi Pazar İlçe Başkanı Zafer Demirçelik, görevinden istifa etti. Demirçelik, istifasının adaylık amacıyla olmadığını söyledi.

A+A-

MHP Pazar İlçe Başkanı Zafer Demirçelik yaptığı basın açıklaması ile görevini bıraktı.

Demirçelik açıklamasında , “İki yıldır şerefle görev yapmakta olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Pazar ilçe başkanlığı görevimden 14.11.2018 tarihi itibariyle gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum. Görev süremde beraber çalıştığımız yönetici arkadaşlarıma mahalle ve köy temsilcilerime sandık görevlilerine hareketimizin yılmaz savunucuları dava arkadaşlarıma çok değerli pazarlı hemşehrilerime en kalbi duygularımla teşekkür ederim. Görev yaptığım dönemde bilmeden üzüp kırdığım tüm ülküdaşlarıma hakkımı helal ettim. Onlar da haklarını helal etsin. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da genel başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in emrinde olacağım.” dedi.

zaferdemircelik-001.jpg

Demirçelik'in yerel seçimlerde adaylık düşünmediği, Rize İl Başkan Yardımcılığı görevine atanacağı öğrenildi.

BORA HABERAL YÖNETİM LİSTESİ HAZIRLIYOR
Rize İl Başkanlığına bir süre önce Rize Ülkü Ocağı Başkanı İhsan Alkan’ın atanmasından sonra yaşanan hareketliliğin ardından MHP seçimlere revizyon ile girme kararı alırken Zafer Demirçelik’in istifasıyla boşalan MHP Pazar İlçe Başkanlığına da eski Pazar Ülkü Ocağı Başkanı Bora Haberal’ın atanacağı öğrenildi.

borahaberal-001.jpg

Haberal’ın bir süredir liste hazırlığı yaptığı ve İlçe Başkanı Zafer Demirçelik’in istifasının ardından da yeni yönetimi ile görevi devralıp seçim startını vereceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum