1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP Pazar'da yeni yönetim görev dağılımı yaptı
MHP Pazar'da yeni yönetim görev dağılımı yaptı

MHP Pazar'da yeni yönetim görev dağılımı yaptı

Pazar günü yapılan Milliyetçi Hareket Partisi olağan genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Osman Zafer Demirçelik, mazbatasını alarak ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

A+A-

2 listeyle girilen kongrede, yeniden göreve seçilen MHP Pazar İlçe Başkanı Osman Zafer Demirçelik, mazbatasını seçim kurulundan alarak ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

mhp2-010.jpg

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda gerçekleştirilen görev dağılımında 2 başkan yardımcısından Adem Banko teşkilat başkanlığına, Mehmet Ali Baynazoğlu da seçim işleri başkanlığına getirilirken, Eyüp Hoşver sekreterliğe, Serdar Aktürk ise muhasipliğe atandı.

mhp1-016.jpg

Yapılan toplantı sonrası açıklamada bulunan Başkan Demirçelik, “Olağan kongremizde, yeniden ilçe başkanlığına seçilmem dolayısıyla gerek şahsıma, gerekse yönetim kurulu arkadaşlarıma gösterilen güven için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kongremizin bir bayram havasında geçmesini sağlayan ülkücü hareketin gönül erlerine, kongremize iştirak eden tüm davetlilerimize, bizleri yalnız bırakmayan, destekleyen, desteklemeyen, tüm delegelerimize saygı, sevgi ve muhabbetlerimiz sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum