1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP Rize İl Başkanı: 'Bu mitinge giden bizden değildir!'
MHP Rize İl Başkanı: 'Bu mitinge giden bizden değildir!'

MHP Rize İl Başkanı: 'Bu mitinge giden bizden değildir!'

MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, Rize'de düzenlenecek olan ve Sedat Peker'in fotoğraflarının yer aldığı afişlerle tanıtımı yapılan mitinge tepki göstererek, "Mitinge giden bizden değildir" ifadelerini kullandı.

A+A-

Yaptığı yazılı açıklama ile "Teröre lanet, şehidine sahip çık" mitingini sert ifadeler kullanarak eleştiren MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, mitingin ülkücüler ile uzaktan yakından alakası olmadığını belirterek, "Ülkücüden mafya, mafyadan ülkücü olmaz. Mitinge giden bizden değildir" dedi..

Ülkücüler ile mafyanın yan yana getirilmeye çalışıldığını öne süren Birben, açıklamasında şu ifadelere de yer verdi: "Hayat tarzı ve dünya görüşü birbirine taban tabana zıt olan, Ülkücü ve Mafya'cı iki farklı zihniyeti birbirine yakıştırmak, ya gaflet ve dalaletin sonucudur, ya da mazisinde ulvî bir gaye uğrunda asil ve görkemli bir mücadele sergilemiş olan Milliyetçi-Ülkücü Hareket'e ihanetin sonucudur. Nasıl ki, ateşle barut, kurtla kuzu, imanla küfür bir arada bulunamazsa, Ülkücü ile mafyacı da bir arada olmaz. Gaflet, dalalet, hatta hıyanet içinde olanlara hatırlatmak isteriz ki; Mafya'cıdan Ülkücü, Ülkücüden Mafyacı olmaz. Geçmişte hasbelkader Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in şerefli makam veya saflarını bir süre işgal etmiş olanlar, şuan itibarı ile eğer kendilerine hayat tarzı olarak mafyacılığı, saray kapılarında soytarılığı ve kemik yalayıcılığını seçmiş iseler, onları hasbelkader geçmişte taşıdıkları Ülkücü kimliği ile tanımlamaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Ülkücüleri 'Çamur at, tutmasa izi kalır' mantığı ile karalamaya çalışanlar, Ülkücü geçinenler ya da Ülkücülükten geçinenler, boşuna uğraşmasınlar, Milliyetçi-Ülkücü camianın en son ferdide yok olana kadar, mızrağı çuvala sığdıramazlar, Ülkücüleri mafyalaştıramazlar. Cuma günü yapılacak olan mitingin Milliyetçi-Ülkücü Camiayla yakından uzaktan, organik inorganik, legal illegal hiçbir bağı yoktur ve asla olamaz. Mitinge gidenlerinde camiamızla alakası yoktur."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum