1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP RİZE'DE SEÇİM STARTINI PAZAR'DAN VERDİ
MHP RİZE'DE SEÇİM STARTINI PAZAR'DAN VERDİ

MHP RİZE'DE SEÇİM STARTINI PAZAR'DAN VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Birben, Milletvekili adayları O. Cem Kazmaz ve Güldane Pınar, MHP Pazar ilçe binasında Pazar MHP ilçe ve kadın kolları yöneticileri ile bir araya gelip seçim startını verdiler.

A+A-

Konuklara hoş geldiniz diyen Pazar İlçe Başkanı Erdoğan Pınar “7 Haziran seçimi çok önemliydi ama gelin görün ki 1 Kasım seçimleri ondan daha büyük önem kazanmıştır. Bugün ülkemizde her şey 7 Haziran’dan daha kötü hale gelmiştir. Bu nedenle Pazar ilçe teşkilatı olarak bize düşen görevin taşıdığı önemi bilmekteyiz.” şeklinde konuştu.

mhp4-002.jpg

MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben ise yaptığı konuşmada, “Pazar, ilçem olması hasebiyle burada alınacak başarılı bir sonuç il başkanı olarak beni de gururlandıracaktır. Bu nedenle 2. sıra adayımız yine Pazarlı değerli bir anne ve değerli bir yengemizdir.” dedi.

mhp3-002.jpg

Milletvekili adayı Güldane Pınar ise yaptığı konuşmada “Şehit annelerinin gözyaşlarının sel olup aktığı bir dönemde o annelerin gözyaşının dinmesinde bir nefer olmak için aday oldum. 33 yıllık Pazar geliniyim ve ilk 10 yıl Rize merkez, son 18 yıl da aralıksız Pazar'da yaşamaktayım.” ifadelerini kullandı.

mhp2-002.jpg

Rize 1.sıra adayı ve MHP MYK üyesi O. Cem Kazmaz ise “7 Haziran’a göre Türkiye’de her şey çok değiştiği gibi Rize’mizde de çok şey değişti. Ülkenin birlik ve bütünlüğünde hassasiyete sahip Rizeli hemşehrilerimizin gerçeği gördükleri ve bu gerçekten yola çıkarak bizlere teveccühünü göstereceklerine olan inancımız tamdır.” diye konuştu.

mhp1-004.jpg

MHP Pazar Kadın Kolları Başkanı Aynur Sarı da yaptığı konuşmada partilerinin üç adaydan ikisinin bayan olmasının hem kendilerini gururlandırdığını hem de sorumluluklarını artırdığını söyleyerek ev ev dolaşıp dilleri döndüğünce gerçekleri Pazarlılara izah edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum