1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MİLLETVEKİLİ BAK İLK YERLİ OTOYU SÜRDÜ
MİLLETVEKİLİ BAK İLK YERLİ OTOYU SÜRDÜ

MİLLETVEKİLİ BAK İLK YERLİ OTOYU SÜRDÜ

Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Ardeşen Sanayi Esnafını ile kahvaltıda buluştu. Ardeşen imalatı Atmaca53 otomobil ile bir de test sürüşü yapan Bak, 'Hemşehrilerimiz üretmiş' dedi...

A+A-

CENGİZ YILDIRIM & RAMAZAN YILDIRIM
PAZAR53 - Ardeşen Sanayi Esnafını ile kahvaltıda buluşan Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Ardeşen sanayide yapılan Atmaca53 yerli otomobilde test sürüşü yaptı. Bak, 'Hemşehrilerimiz üretmiş. Mercedes'in yerine Atmaca' esprisini yaptı.

bak4-014.jpg

Seçim sonrası bölgede temaslarını devam ettiren AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Ardeşen sanayi Çarşısı esnafının konuğu oldu.
Kahvaltılı toplantıya Kaymakam Emrah Yılmaz ve Belediye Başkanı Hakan Gültekin de katıldı.

bak5-012.jpg

Ardeşen sanayi esnafı tarafından yapılan Atmaca53 isimli otomobile de binen ve deneme sürüşü yaparak sanayi çarşısında tur atan Milletvekili Bak, basın mensuplarının, ‘Aracı nasıl buldunuz? Yerli otomobil piyasasına katkı yapar mı?’ şeklindeki sorularına, “Rizeli hemşehrilerimiz dizaynı yapmış. Yerli otomobili üreteceğiz. Prototipi hazır. Mercedes’in yerine Atmaca.” diye cevap verdi.

bak6-007.jpg

Sanayi esnafı ise “Doğan, Şahin, Kartal derken şimdi de Atmaca” şeklinde espriyi devam ettirdiler.

bak7-004.jpg

Milletvekili Bak daha sonra sanayi esnafıyla birlikte kahvaltı yaparak gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. (Kaynak: www.pazar53.com)

video1.png


MİLLETVEKİLİ BAK İLK YERLİ OTOYU SÜRDÜ paylaşan: pazar53

bak1-017.jpg

bak2-019.jpg

bak3-018.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum