1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Milletvekili Bak Pazar'da incelemelerde bulundu
Milletvekili Bak Pazar'da incelemelerde bulundu

Milletvekili Bak Pazar'da incelemelerde bulundu

Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Pazar’ı ziyaret ederek devam eden yatırımlar konusunda bir dizi incelemelere katıldı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Programda Vekil Bak’a Kaymakam Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce eşlik etti.

bak10-008.jpg

Heyet Hemşin yolu üzerinde bulunan Pazarspor altyapı tesisleri için yapımı planlanan dolgu alanında incelemelerde bulunurken, çalışmalarla ilgili, DSİ Rize Şube Müdürü Kürşat Çolak’tan yapılan çalışmalar ve planlanan rekreasyon alanı hakkında bilgi alındı.

bak3-023.jpg

Milletvekili Bak, daha sonra Pazar Fen Lisesinin yeni yapılan konferans salonu ile 2. sömestr başında öğrencilere hizmet sunması için dönüşüm ve tadilatı devam eden okul uhdesindeki öğrenci yurdunda incelemelerde bulunarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük’ten yurdun kapasitesi ve çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

bak2-023.jpg

Ardından Kaymakamlık makamını ziyaret eden Milletvekili Bak, ilçede devam eden çalışmalar hakkında Kaymakam Aslan’dan bilgiler aldı. Burada Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar’ın da katılımıyla bölge belediyelerinin katı atık yönetimi ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

bak1-023.jpg

Kaymakam Aslan, Milletvekili Bak’a teşekkür ederek “İlçemizde gerek kamu kurumlarımız, gerek köylerimiz, gerekse de Pazarspor ve STK’larımızın çalışmalarında Milletvekilimiz Sayın Osman Aşkın Bak’ın her zaman yakın ilgi ve desteğini görüyoruz. Bu vatandaşlarımıza sunulan hizmetlerin standardını yükseltirken sorunlarımıza hızla çözüm üretme konusunda elimizi güçlendirmektedir. İlçemiz Pazar adına teşekkür ediyorum.” dedi.

galeri.gif

bak4-019.jpg

bak5-017.jpg

bak6-011.jpg

galeri.gif

bak7-007.jpg

bak8-007.jpg

bak9-006.jpg

galeri.gif

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum