1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Milletvekili Bak, Pazar'da sendikacılarla iftara katıldı
Milletvekili Bak, Pazar'da sendikacılarla iftara katıldı

Milletvekili Bak, Pazar'da sendikacılarla iftara katıldı

AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Pazar'da Öz Gıda İş Sendikası başkan ve üyelerinin katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğine iştirak etti.

A+A-

Öz Gıda İş Sendikası tarafından Pazar Diyarı Kesimal’de verilen iftar yemeğine AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak da katıldı.

send7-001.jpg

Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Hançeroğlu ve sendikanın şube başkanları, fabrika temsilcileri ile üyeleri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla Diyarı Kesimal’de gerçekleşen iftar programına katılan Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, sendika üyeleriyle tek tek görüşüp hal hatır sordu.

send2-001.jpg

Çaykur’da yetkili sendika olduktan sonra hızlı bir şekilde büyüyen ve Rize İl Başkanı Tevfik Hançeroğlu’nun da son genel kurulda genel merkez yönetimine girerek Genel Başkan Yardımcılığına getirilmesiyle bölgede gücüne güç katan Öz Gıda İş Sendikasının başarılarını takip ettiğini söyleyen Milletvekili Bak, “Sayın Hançeroğlu’nun nezdinde tüm sendika mensuplarını tebrik ediyorum. Bu iftar programına katılmam için yapılan nazik davetlerinize de teşekkür ediyorum. Birçoğumuz birbirimizi tanıyoruz. Bu iftar programı da kaynaşma vesilesi oldu” dedi.

galeri.gif

send1-001.jpg

send3-001.jpg

galeri.gif

send4-001.jpg

send5-001.jpg

galeri.gif

send6.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum