1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MİLLETVEKİLİ OSMAN AŞKIN BAK ARDEŞEN’DE
MİLLETVEKİLİ OSMAN AŞKIN BAK ARDEŞEN’DE

MİLLETVEKİLİ OSMAN AŞKIN BAK ARDEŞEN’DE

Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak Ardeşen’de bir dizi ziyaretlerde bulunu.

A+A-

Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ziyaretin ilkini Ardeşen Mahalle Muhtarları Derneği’ne gerçekleştirdi.

bak1-018.jpg

Ardından Ardeşen Köy Muhtarları Derneği ve Ardeşen Ticaret Sanayi Odası Başkanlığı’nı ziyaret eden Milletvekili Osman Aşkın Bak’a Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Sadık Bayraktar, Ardeşen Belediyesi Meclis üyeleri ve muhtarlar da eşlik etti.

bak2-020.jpg

Ardeşen Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Murtaza Özyanık, Köy Muhtarları Derneği Başkanı Maksut Çırakoğlu ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı Recep Eksilmez ile gerçekleşen ziyaretlerde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Karşılıklı memnuniyet ifade edilen ziyarette Ardeşen’in köy, kent ve mahallelerdeki hizmet faaliyetleri konuşuldu.  Belediye Başkanı Hakan Gültekin de Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’a Ardeşen ve bölge için yapmış oldukları katkı ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

bak4-015.jpg

bak3-019.jpg

bak5-013.jpg

bak6-008.jpg

bak7-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum