1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Milli Takımın Pazarlı gururu
Milli Takımın Pazarlı gururu

Milli Takımın Pazarlı gururu

23. İşitme Engellileri Olimpiyat (Deaflympics) Oyunlarında Türkiye’yi temsil edecek olan Basketbol Milli takımında, Rize Pazarlı Göktuğ Can İncearap 53 numaralı forma ile mücadele verecek.

A+A-

18-30 Temmuz 2017 tarihinde Samsun’da başlayacak dünyanın en büyük 3. spor organizasyonu İşitme Engelliler Olimpiyatı, 97 ülkenin katılımı gerçekleştirilecek.

olmpyt2.jpg

23. İşitme Engellileri Olimpiyat (Deaflympics) Oyunlarında Türkiye’yi temsil edecek olan Basketbol Milli takımında, Eskişehir İşitme Engelliler Basketbol kulübü oyuncularından, Pazar İlçesi Ortayol (Meleskur) köyünden Göktuğ Can İncearap 53 numaralı forma ile mücadele verecek.

incearap1.jpg

Ankara Hemşin Derneği Başkanı Metin Aydın, bedensel ve zihinsel engellerin hayatı bir nebze zorlaştırsa da bu engelleri aşarak büyük başarılara odaklanmış isimlerin, moral motivasyon olarak mutlaka desteklenmesi gerektiğinin altını çizerek, “Olimpiyatlarda her ne kadar engel zorlukları olsa da bu kardeşimizin bunların engel olmadığını ortaya koyarak Milli Takım kadrosuna girmesi bizleri gururlandırıyor. 53 numaralı forması ile ülkemizi ve Rize’mizi gururla temsil edecek olan kardeşimizin yolunun açık ve başarılarının daim olması diliyorum. Tüm hemşehrilerimizin kendisini ve Milli Takımımızı müsabakalarda desteklemeye bekliyoruz.” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum