1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. HOPASPOR

  4. Minderde Arhavi rüzgarları
Minderde Arhavi rüzgarları

Minderde Arhavi rüzgarları

Arhavi Kaymakamı Ali Akça, Artvin’de yapılan güreş müsabakalarında dereceye giren sporcularını ödüllendirdi.

A+A-

Artvin'de yapılan 12–13 yaş kategorisi il birinciliği müsabakalarında Arhavili minik Güreşçiler dört birincilik alarak serbest sitilde takım halinde birinci olmuşlardı.

Arhavi Kaymakamı Ali Akça, Artvin'de yapılan güreş müsabakalarında dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

Kaymakam Ali Akça, Arhavi Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Tosun, Güreş antrenörü Salih Güleç Arhavispor'dan güreşen sporculardan Halil Yazıcı, Sezgin Pişmişoğlu, Gökhan Durmuş ve Muhammed Erin'i makamında kabul etti.

Kaymakam Ali Akça başarılı olan öğrencilerin diğer öğrenciler tarafından örnek alınmasını gerektiğini söylerken sporcuların başarılarının da devamını diledi.

Daha sonra söz alan Gençlik Spor İlçe Müdürü Erol Tosun başta güreş antrenörü Salih Güleç'i bu başarıdan dolayı tebrik ederek “Boksta olduğu gibi Güreş'te de artık Arhavi de söz sahibi olacak sporcuların şampiyon olması bizleri çok mutlu etti emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum