1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Minik eller Pazar Spor Salonunun duvarlarını renklendirdi
Minik eller Pazar Spor Salonunun duvarlarını renklendirdi

Minik eller Pazar Spor Salonunun duvarlarını renklendirdi

Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulunda eğitim gören 20 minik ressam, Mehmet Akif Pirim Spor salonunu fırçalarla renklendirdi

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Çocukların yeteneklerini keşfetmesi, öz güven bilinci oluşması, grup içerisinde iletişimi ve ekip çalışmasını güçlendirmek için yapılan etkinlikte Mehmet Akif Pirim Spor Salonunun duvarları sporcu siluetleri ile boyandı.

spor03.jpg

Çocukların farklı bir alanda becerilerini ortaya koymaları, daha özgür, geniş bir alanda bunları yapmalarına fırsat tanındı.  Öğrencileri, duvar üzerinde çalışma yaparak farklı bir deneyim yaşadılar.
 
Pazar Gençlik ve Spor İlçe müdürü Halil Kaya ev sahipliğinde yapılan etkinlikte, öğreticileri Hızır Özen eşliğinde öğrenciler kendileri için hazırlanmış duvar üzerinde akrilik boya çalışması yaparak eğlenceli vakit geçirdiler.

Bu etkinlik sayesinde bir yandan öğrencilerin el becerileri gelişirken bir yandan da hayal güçlerini sınırsız bir biçimde kullanarak, spora özendirme acısından güzel bir çalışmaya imza atan minik ressamlar, yaptıkları çizim ve renklendirme çalışmalarıyla keyifli anlar yaşarken aynı zamanda bireysel yeteneklerini de gözler önüne serdi.

spor02.jpg

Oldukça eğlenceli geçen etkinlik sonrasında ortaya çıkan resimler karşısında öğrenciler, başarılarının haklı gururunu yaşadı.

Minik ressamlar; çalışmalara emeği geçen Gençlik ve Spor Müdürü Halil Kaya, Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu Müdürü Mustafa Duran ve Halk Eğitim Müdürü Celil Çakıroğlu’na, katkılarından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum