1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Minik Irmak yaşama tutundu
Minik Irmak yaşama tutundu

Minik Irmak yaşama tutundu

Ambulans helikopter ile Rize'den Samsun'daki özel hastaneye uyutularak götürülen 2 yaşındaki kız çocuğu Irmak, tedaviye cevap vererek yeniden yaşama döndü...

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar53 - Geçirdiği ateşli hastalık nedeniyle Pazar Kaçkar Hastanesinden Samsun'a ambulans helikopterle nakledilen 2 yaşındaki kız çocuğu Irmak Kaptan, tedaviye cevap verdi.

irmak1-002.jpg

Uyutularak götürüldüğü Samsun’da uygulanan tedaviyle kendine gelen minik Irmak, buradaki tedavinin ardından Rize Araştırma Hastanesine nakledildi.

irmak2-002.jpg

Kendine gelen ve enfeksiyon tedavisine Rize’de devam edilecek Irmak’ın her geçen gün daha iyiye gittiğini ifade eden ailesi, “Devletimize ve bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Büyük bir korku ile gittiğimi hastanede şükür, çocuğumuz kendine geldi ve herhangi bir hasar olmadan tedaviye cevap verdi. Vücudundaki ağır enfeksiyon yavaş yavaş kayboluyor. Kalan tedaviye Rize’de devam ediliyor. Bu manada bize destek olan, moral veren, yardımcı olan başta devletimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” dedi. (Kaynak: pazar53.com)

İLGİLİ HABER: Ambulans helikopter Pazar İlçe Stadı'na minik Irmak için indi

vid1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum