1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MOTOR-ŞASE NUMARALARI DEĞİŞTİRİLMİŞ OTOMOBİLLERE EL KONULDU
MOTOR-ŞASE NUMARALARI DEĞİŞTİRİLMİŞ OTOMOBİLLERE EL KONULDU

MOTOR-ŞASE NUMARALARI DEĞİŞTİRİLMİŞ OTOMOBİLLERE EL KONULDU

Rize’nin Ardeşen ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda motor-şase numaralarının değiştirildiği tespit edilen 5 lüks otomobile el konuldu.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Rize’nin Ardeşen ilçesinde jandarma istihbarat ekipleri tarafından yapılan çalışmada; ağır hasarlı ve çekme belgeli tescile kayıtlı araçların motor ve şasi numaralarını Gürcistan’da yabancı plakalı aynı marka ve model araçların motor ve şasilerine aktararak bu araçları Türkiye’ye getirdikleri tespit edilen 7 kişi takibe alındı.

Yapılan takip neticesinde 12 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonda motor-şase numaralarının değiştirildiği tespit edilen beş lük otomobile el konuldu.

oto-001.jpg

Operasyonda 12 farklı adreste yapılan aramalarda 213 adet kaçak otomobil yedek parçası ele geçirildi. Ele geçirilen araç ve otomobil yedek parçaları İl Gümrük Müdürlüğü’ne teslim edilirken Kaçakçılık suçlaması ile Pazar Adliyesi’ne çıkartılan sanıklar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız