1. HABERLER

  2. BİLİM - TEKNOLOJİ

  3. MSN Messenger tarih oldu
MSN Messenger tarih oldu

MSN Messenger tarih oldu

Microsoft’un 13 yıllık geçmişi olan anlık mesajlaşma uygulaması Windows Live Messenger’ın kapanış tarihi belli oldu.

A+A-

Microsoft Live Messenger üzerinden yapılan duyuruya göre, 8 Nisan 2013’ten itibaren Windows Live Messenger kapatılacak ve 300 milyon kullanıcı yine kendi hotmail hesaplarından Skype 6.0 ile oturum açabilecek. Yeni hesap açacak kullanıcılar sadece "@outlook.com" üzerinden hesap alabilecek. Dosya alışverişi, anlık mesajlaşma, görüntülü konuşma gibi iletişim hizmetlerini içinde barındıran Skype üzerinden, istenildiğinde belli bir ücret karşılığında telefon görüşmeleri yapılabiliyor.

Kullanıcılar ayrıca Skype’i üzerinden Facebook hesaplarına da bağlanabiliyor. Skype, Türkiye’de çok fazla kullanılmayan, fakat dünya çapında milyonlarca kişinin kullandığı, rakiplerine fark atacak hızlılık ve özellikleri bulunan bir anlık mesajlaşma programı olarak biliniyor. Microsoft’un Skype’i Mayıs 2011’de 8.5 milyar dolara satın aldığı belirtilmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız