1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Müftü Kemalettin Aksoy ölümden döndü
Müftü Kemalettin Aksoy ölümden döndü

Müftü Kemalettin Aksoy ölümden döndü

Pazar ilçesi eski müftülerinden Bayburt İl Müftüsü Kemalettin Aksoy, trafik kazası geçirdi.

A+A-

Bayburt Devlet Hastanesi kavşağında dün akşam saat 20.30 sıralarında meydana gelen feci kazada birisi ağır iki kişi yaralandı.

kemalettinaksoy.jpg

Bayburt Devlet Hastenesi kavşağında iftar vaktinden yarım saat sonra meydana gelen kazada  Bayburt İl Müftüsü Kemalettin Aksoy’un (62) kullandığı 53 HD 069 plakalı araçla Hasan Yağız’ın (35) kullandığı 34 JZ 8877 plakalı otomobil çarpıştı.

Kaza yerine gelen 112 sağlık ekibi her iki araçta bulunan yaralıları ambülanslarla Bayburt Devlet Hastanesine kaldırdılar. Tedavi altına alınan yaralılardan Müftü Kemalettin Aksoy’un durumunun iyi olduğu ve kontrol altında tutulduğu, ağır yaralı olan Bayburt şehir içme suyu yapımını üstlenen firmanın şantiye şefi olan Hasan Yağız’ın Erzurum’a sevk edildiği öğrenildi.

muftu2-001.jpg

Kavşakta bulunan trafik ışıklarının öğlen saatlerinden beri çalışmadığını söyleyen görgü tanıkları, kazaya ışıkların çalışmamasının neden olduğunu söylediler. 

muftu1-001.jpg

Hastane kavşağında meydana gelen kaza sonrası trafik polisleri başta olmak üzere itfaiye personeli kaza sonrası trafiğin aksamadan devam etmesi ve araçların yoldan kaldırılması için yaklaşık 1.5 saat görev yaptılar. Kaza yerine gelen kurtarma araçlarıyla hurdaya dönen her iki araçta yoldan kaldırılarak yolun trafiği açılması sağlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum