1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MUTLU ETMEK İÇİN SEVGİ İLE ÖRDÜLER
MUTLU ETMEK İÇİN SEVGİ İLE ÖRDÜLER

MUTLU ETMEK İÇİN SEVGİ İLE ÖRDÜLER

RİZE’DE BİR GRUP BAYAN, LÖSEMİ HASTASI ÇOCUKLARI MUTLU EDEBİLMEK İÇİN ÜZERLERİNDE İPTEN SAÇLAR BULUNAN BERELER ÖRÜYOR

A+A-

Rize’de Ebruli Yaşam Derneği üyesi bayanlar, lösemi hastası çocuklara hediye etmek üzere üzerlerinde ipten saçlar bulunan bereler örüyor. 

mutlu1-001.jpg

Rize’de faaliyet gösteren, kurulduğu günden bu yana sosyal bir çok projede imzası bulunan Ebruli Yaşam Derneği’ne üye bayanlar yine örnek bir çalışmaya koyuldu. Kanserle Dans Derneği’nin faaliyetlerine destek vermek isteyen Rizeli bayanlar, lösemi hastası çocuklara ulaştırılmak üzere rengarenk ve üzerlerinde ipten saçlar bulunan bereler ördüler. Bayanlar yaklaşık 50 bereyi bölgede lösemi tedavisi gören çocuklara hediye edecek. Tedavi sürecinde saçlarını kaybeden çocuklar yapay da olsa bereleri ile rengarenk saçlara kavuşmuş olacak.

Ebruli Yaşam Derneği Başkanı Hülya Cerrahoğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kanserle Dans Derneği’nin faaliyetlerine destek vermek için kanserle mücadele veren Lösemi hastası çocuklarımıza yönelik bir şeyler yapmak istedik. Kız ve erkek çocuklarımız için bereler ördük. Çocuklarımızın saçları maalesef gördükleri tedavi sırasında dökülüyor. Bu nedenle kız çocukları için özellikle saçlı bereler örmeye çalıştık. Saçları birazda renklendirdik. Kız çocukları süslüdür. Onların berelerini boncuklarla süsledik. Biz nebze de olsa saçlarını onlara unutturmak istedik. Çocuklarımıza bereleri teslim ettiğimizde yüzlerinde göreceğimiz tebessüm bizleri çok mutlu edecek” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum