1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Nakliyeciler Pazar'da Karahan ile devam etti
Nakliyeciler Pazar'da Karahan ile devam etti

Nakliyeciler Pazar'da Karahan ile devam etti

Pazar 4 No'lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nde yapılan olağan genel kurulda Turan Karahan yeniden başkan seçildi.

A+A-

Pazar 4 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu, kooperatif Lokali’nde gerçekleştirildi.

kongre2-002.jpg

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan’ın da iştirak ettiği kongrede divan başkanlığına Hasan Çorbacı seçilirken, açılış konuşmasını yapan Başkan Turan Karahan, katılımcılara teşekkür etti.

osmanyuksel-001.jpg

Gündemle ilgili söz alan Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, sürücülerin yaşadığı sıkıntıları dile getirerek, bu anlamda herkesin birbirine destek vererek sorunların halledilmesi gerektiğini vurguladı.

osmankeser.jpg

Kongreye onur konuğu olarak katılan Çaykur eski genel müdür yardımcılarından Osman Keser ise yaptığı konuşmada, nakliyecilerin sorunlarını em iyi bilen kişilerden birisinin de kendisi olduğunu belirterek, bu anlamda Pazar’da gerçekleşen kongrenin hayırlı olmasını diledi.

kaymakamaslan2.jpg

Pazar kaymakamı Selçuk Aslan ise yaptığı konuşmada, şoför esnafının 4 teker üzerinde ekmek mücadelesi verdiğine vurgu yaparak, hayırlı ve kazasız, belasız işler diledi.

plaket-001.jpg

Kooperatif üyeliğini uzun yıllar sürdürerek emekli olan usta nakliyecilerden Yusuf Atabey’e ise plaketi Kaymakam Aslan tarafından verildi.

kongre1-002.jpg

166 delegeden 129’unun oy kullandığı kongrede, tek listeyle seçime giren mevcut başkan Turan Karahan, oyların tamamını alarak, 4. kez başkanlığa seçildi.

turankarahan.jpg

Başkan Karahan yaptığı teşekkür konuşmasında, “Beni bu göreve yeniden layık gördükleri için kooperatif üyelerimize teşekkür ediyorum. Her zaman ve her türlü sıkıntılarında yanlarındayım. Kooperatifimizde birlik ve beraberlik içerisinde olacağız” dedi.

Turan Karahan Başkanlığındaki Pazar 4 No'lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Mehmet Savaş, Seçkin Taşkın, Oğuz Bahri Basa ve Adem Beyaz.

liste-001.jpg

galeri.gif

video1.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum