1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Nakliyeciler sarp Kapısını masaya yatırdı
Nakliyeciler sarp Kapısını masaya yatırdı

Nakliyeciler sarp Kapısını masaya yatırdı

ULUSLARARASI NAKLİYECİLER SARP SINIR KAPISI’NDA YAŞANAN SORUNLARI KONUŞTU

A+A-

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Artvin’in Hopa ilçesinde bir araya gelerek Sarp Sınır Kapısı’nda yaşanan sorunları konuştu. 

nakl1.jpg

Hopa Ticaret Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek’in de katılımıyla Hopa’da nakliyatçılarla bir araya gelerek toplantı yapan Nuhoğlu, “Ülkemiz eylemlerle ve geçici hükümetle birlikte ekonomide bir durma noktasına geldi. Bu gibi nedenlerden dolayı ihracatımız yavaşladı. Yeni dönemde ihracatımızı zirveye taşımak adına birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek hareket edeceğiz, biz bu yeni dönemden umutluyuz. Yaptığımız çalışmaların sonucunu da hep birlikte alacağız. Birçok düzenleme yapıldı ve bu düzenlemeler nakliyat sektörüyle istişareyle birlikte devam edecektir” şeklinde konuştu.
Nuhoğlu, açıklamalarının ardından katılımcıların sorularını tek tek not aldı ve detaylı açıklamaları yaptı. UND ekibi buradaki toplantının ardından Sarp Sınır Kapısı’na geçerek TIR’ların geçişleri hususunda yetkililerle bir araya geldi.
Sarp Sınır Kapısı’ndaki toplantıya UND ekibiyle birlikte Sarp Sınır Kapısı Mülki Amiri olan Vali Yardımcısı Mehmet Ali Öztürk, Doğu Karadeniz Ticaret ve Gümrük Bölge Müdürü Hüseyin Şanverdi, Batum Başkonsolosu Yasin Temizkan, Sarp Kapısı Gümrük Müdürü Ali Gökdemir, Batum Gümrük ve Ticaret Ateşeleriyle birlikte Emniyet ve Tarım Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Toplantıda Sarp Sınır Kapısında son dönemlerde geçişlerin yavaşlaması ele alınırken, Nuhoğlu yetkili müdürlerle sorunlar üzerinden tek tek istişare etti ve çözüm önerileri sundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum