1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. NEFES ALAN TOPRAKLAR'DA D.KARADENİZ
NEFES ALAN TOPRAKLAR'DA D.KARADENİZ

NEFES ALAN TOPRAKLAR'DA D.KARADENİZ

"NEFES ALAN TOPRAKLAR" belgeseli "Doğu Karadeniz" bölümü, boğa güreşlerinden atmaca avcılığına, karakovan balından çay tarımına bütün vahşi yaşamı Bedirhan Gökçe'nin seslendirmesiyle bu akşam 21:00'de TRT HABER'de:

A+A-

Her bölümde farklı bir coğrafyayı anlatan "Nefes Alan Topraklar" belgeselinin "Doğu Karadeniz" bölümü bu akşam saat 21:00'de TRT HABER'de yayınlanacak. Belgesel, Doğu Karadeniz'in şimdiye kadarki en iyi tanıtımı olarak iddialı.

belgesel7atmaca.jpg

Boğa güreşlerinden doğal karakovan balına, dik yamaçlardaki çay tarımından dağlardaki atmaca avcılığına kadar, bölgenin bütün güzellikleri eşsiz görüntülerle izleyiciye aktarılacak.

belgesel5.jpg

Doğu Karadeniz'in vahşi doğası ile insanoğlunun bu doğaya nasıl uyum sağladığını, yerel insanların anlatımıyla izleme imkânına sahip olunacak belgeselin yönetmenliğini Rize Pazarlı yapımcı Coşkun Oğuz Namlı, seslendirmesini ise Bedirhan Gökçe yapıyor. 

belgesel2.jpg

Çekimleri aylar süren, sinematik kalitedeki bu belgesel, bölgeden ilginç kareleri de ekrana yansıtacak.

belgesel4.jpg

belgesel3.jpg

belgesel1.jpg

belgesel6.jpg

Nefes Alan Topraklar - DOĞU KARADENİZ from C.O.N. on Vimeo.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum