1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykur 3-5 yıl içinde özelleşecek!
Çaykur 3-5 yıl içinde özelleşecek!

Çaykur 3-5 yıl içinde özelleşecek!

Çaykur'un 9 yıl önce özelleştirme kapsamına alındığını söyleyen RTB Başkanı Mehmet Erdoğan, 3-5 yıl içinde de kesinlikle özelleşeceğini iddia etti.

A+A-

Rize Ticaret Borsası (RTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, Çaykur'un 9 yıl önce özelleştirme kapsamına alınmış bir kurum olduğuna dikkati çekerek, ''Ancak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2004 yılında 'çay sektörü müstahsile yük olmayacak hale gelmeden Çaykur'u özelleştirmem' dedi. Ben buna güveniyorum. Ancak eğer gerçekten özelleşecekse neden bizim, halkın istediği şekilde özelleşmesin? Biz 58 sivil toplum örgütü ile daha önce ortak bir çalışma yaptık ve başarılı olduk. Yine bir araya gelip Çaykur'un nasıl özelleşeceğini projelendirelim, bunun dosyasını hazırlayalım. Yetkililere 'ille de özelleşecekse bizim projemizi dikkate alın' diyelim. Böyle bir girişimimizin memnuniyetle karşılanacağını düşünüyorum.'' dedi.

Erdoğan, 3-5 yıl sonra Çaykur'un özelleşeceğinin kesin olduğunu vurgulayarak, özelleştirmenin şeklini Rize halkı olarak belirlemek istediklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum