1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Meslek Yüksekokulu'na bilgisayar
Meslek Yüksekokulu'na bilgisayar

Meslek Yüksekokulu'na bilgisayar

Bu yıl öğrenci kaydı yaparak eğitime başlayacak olan Pazar Meslek Yüksekokulu'nun eksikleri, gönüllü kuruluşlar tarafından gideriliyor.

A+A-

Pazar Ortayol Köyü Muhtarlığı adına Pazar Meslek Yüksekokulu’na 1 adet tam donanımlı masaüstü bilgisayar hediye edildi.

Yüksekokulun ihtiyaçlarında kullanılmak üzere hediye edilen bilgisayarı, Ortayol Köyü Muhtarı Sabit Yaşar, Pazar Meslek Yüksekokulu Müdürü Turan Yüksek’e teslim etti.

Bu yıl eğitime başlayacak olan yüksekokulda hızlı bir şekilde eksiklerin giderilmeye çalışıldığını söyleyen Müdür Yüksek, bilgisayar hediye eden muhtarlığa teşekkür ederek, “İlk yılımızda yeni gelecek öğrencilerimize yüksekokulumuzu eksiksiz şekilde hizmete açmak aruzundayız. Esnaflarımız, sivil toplum kuruluşları ve gönüllü insanlarımızın yardımlarıyla büyük oranda eksiklerimizi tamamlamaya başladık. Pazar halkı yüksekokuluna sahip çıktı. Bu sahiplenmenin devamında çok daha güzel işler olacağına inanıyoruz” dedi.
22048

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum