1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sakız uğruna ağaçlar katlediliyor
Sakız uğruna ağaçlar katlediliyor

Sakız uğruna ağaçlar katlediliyor

Çamlıhemşin'de sakız uğruna resmen ağaç katliamı yapılıyor. Yetkililer bir yana; HES'lere, yol yapımına karşı çıkan çevrecilerden de çıt yok!

A+A-

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde çam sakızı ve çıra uğruna adeta ağaç katliamı yapılıyor.

İşin ticaretini yapan birçok kişinin çakı, bıçak ve hatta baltalarla çam ağaçlarını yontması sonucu, ortaya korkunç görüntüler çıktı.

23146
Ağaçları budayan kişilere tepki gösteren vatandaşlar, “Ağaçlar kesilecek diye HES’lere karşı çıkan, yaylalara yol yapılmasın şeklinde basın açıklaması yapan çevreciler nerede? Amaç çevreyi korumak ise bundan büyük katliam mı olur? Ağaçları yarı canlı bırakıyorlar. Çevreye ve doğaya bundan daha büyük kötülük olabilir mi? Yetkililer bu ağaç katliamını yapanları neden tespit edip ibretiâlem için cezalandırmaz. Derede oltayla bir balık tutanı takip edenler, bu ağaçları katledenlere neden sessiz kalır? Bu çirkin görüntüler kimseye rahatsızlık vermiyor mu?” şeklinde tepki gösterdiler.
23147

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum