1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kazada kimlikler belli oldu
Kazada kimlikler belli oldu

Kazada kimlikler belli oldu

Rize Pazar'dan hareket eden yolcu otobüsü Eskişehir'de tırla çarpıştı. Kazada, ölen 3 kişi ve yaralıların kimlikleri belirlendi.

A+A-

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında ölen ve yaralananların kimlikleri belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, saat 01.30 sıralarında Sivrihisar-Ankara karayolunun 20. kilometresinde bir yolcu otobüsü ile tırın çarpışması neticesi meydana gelen kazada ölenlerin isimlerinin Fatma Topal (68), Ayşe Ünal (20) ve Muhammet Altın (45) olduğu ifade edildi.

Kazada yaralanan Melek Bayramin (33), Sinem Bayramin (21), Beyza Yağmur Bayramin (3), Özlem Aksoy Delibaş (26), Uğur Tekbaşoğlan (20), Abdullah Demir (23), Çağdaş Karaman (21), Kemal Karabulut (50), Erdal Karadaban (34), Hüseyin Okutucu (46), Necmi Çelikbilek (49), Özkan Özdemir (37), Gürhan Altın, Hilal Sapmaz (10), İsmet Topal (63) ile Ağcan Aşçı, 112 ambulanslarıyla Polatlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralanan 16 kişinin tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

     İLGİLİ HABER:
Pazar otobüsü kaza geçirdi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
27 Yorum