1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. KAR YAĞDI BÖYLE OLDU!
KAR YAĞDI BÖYLE OLDU!

KAR YAĞDI BÖYLE OLDU!

Kar yağışı sahili beyaza bürüdü. Kış bitti derken sahile ilk kar yeni düştü! Her taraf bembeyaz. Ve kar yağışı ile kazalar da başladı. İşte canlı görüntüler:

A+A-

Sabahın ilk saatlerinde D. Karadeniz sahil kesiminde başlayan kar yağışı, şiddetini artırırken, hazırlıksız yakalanan sürücüler de zaman zaman kazalara sebebiyet veriyor.

Rize’nin Pazar ilçesi Dikmen Caddesi’nde 22.00 sıralarında ardı ardına meydana gelen 2 ayrı kazada, kardan kayganlaşan yolda savrulan 2 araçta hasar meydana gelirken kazalar ucuz atlatıldı.

Kar dolayısıyla direksiyon hakimiyeti kaybolan araçlar, uzun süre kaydıktan sonra bir bahçenin çitlerine çarparak durabildiler. Herhangi bir yaralanmanın meydana gelmediği kazalarda, araçlar çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

Kar yağışının devam edeceği uyarısında bulunan yetkililer, sürücülerin kış şartlarına uygun şekilde trafiğe çıkmaları gerektiğini vurguladı.
26810

26811

26815

26816

26812

26813

26814

YENİ KAR VİDEO VE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum