1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hemşin'in okulları yenileniyor
Hemşin'in okulları yenileniyor

Hemşin'in okulları yenileniyor

Hemşin'de HES inşaatı yapacak olan BM Holding, ilçedeki okulları yenilemeye aldı. Yeni okul inşaatları önümüzdeki döneme yetiştirilecek.

A+A-

Hemşin'de BM Holding tarafından yapılacak HES Projesi nedeniyle yıkılacak olan ilköğretim okulu ve lise binalarının yine aynı firma tarafından başka bir yerde yapılan inşaatları sürüyor.

Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, yaptığı açıklamada, Ortaköy Mahallesi Hacımehmetli mevkisinde yapılan okul binası inşaatlarının sürdüğünü söyledi.

hems1.jpg

İnşaat çalışmasının kış şartlarına rağmen yoğun şekilde yürütüldüğünü ifade eden Bekar, ''Ana binanın temeli atıldı. Spor ve etkinlik alanının temizleme ve düzeltme çalışmaları ise devam ediyor. Okul inşaatının aksamadan devam etmesi için Belediye olarak elimizden gelen desteği ve çabayı sarf ediyoruz'' dedi.

34680

Yeni okul binalarının en güzel şekilde öğrencilerin hizmetine sunmaya çalıştıklarını belirten Bekar, ''Çocuklarımıza gelecek yıl pırıl pırıl ve son teknoloji olanakları ile donatılmış okullarda ders başı yapacak. En az onlar kadar biz de heyecan içerisindeyiz'' diye konuştu.

34681

34682

hems5.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum