1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR'DA 3. GÜN BAYRAMLAŞILDI
PAZAR'DA 3. GÜN BAYRAMLAŞILDI

PAZAR'DA 3. GÜN BAYRAMLAŞILDI

Pazar'da bayramlaşma 3. günde gerçekleşti. Kaymakam Güney ve beraberindekiler bir dizi ziyaret gerçekleştirip halkın bayramını kutladılar.

A+A-

NACİ GÜVEN
İlçedeki bayram programına; Pazar Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ömer Kodoman, Belediye Başkan Vekili İlhami Günaydın, Cumhuriyet Başsavcısı Eyüp Göğüs, Jandarma Komutanı Üsteğmen Erol Büyüktopçu, Emniyet Müdürü Hasan Muhteşem Tonbalak, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, İl Genel Meclisi Üyesi Rasim Çorbacı, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Metin Atasaral ve daire müdürleri katıldı.

40237

Pazar Kaçkar Devlet Hastanesi’ni ziyaretle başlayan programda, bayramı hastanede geçiren vatandaşlara moral veren Pazar Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, hastane personeli ve yatan hastaların bayramlarını kutladı. Ayrıca Başhekim Dr. Ali Özdemir’ den yeni hastanenin hizmetleri hakkında bilgi aldı.

40238

Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı ziyareti gerçekleştirildi. Kaymakam Güney burada askerlerle bayramlaştı ve bir süre sohbet etti.

40242

Ardından Pazarspor Günbatımı Restoran’da Pazarsporlu yönetici ve futbolcular ile bir araya geleren heyet, Pazarsporluların bayramlarını kutladı.

40239

İlçe emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Kaymakam Güney, buradan ayrıldıktan sonra şehit ailelerini ziyaret ederek onların da bayramlarını kutladı. Güney ve beraberindekiler, son olarak Pazar Özel Doğu Karadeniz Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne gelerek buradaki hastalarla sohbet etti ve bayramlarını kutladılar.

40240

40241

40243

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız