1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kasım Kutlu da Rize adayı
Kasım Kutlu da Rize adayı

Kasım Kutlu da Rize adayı

Başbakan Erdoğan'ın İstanbul Belediyesi'ndeki başkanlığı döneminde de birlikte çalıştığı İSBAK Genel Müdürü Kasım Kutlu da Rize'den aday!

A+A-

İlyas GÜR - Yıllardır AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çalışan, Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde belediyenin kuruluşu İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güvenlik Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. (İSBAK)’ın Genel Müdürlüğünü yapan Güneysu’lu Kasım Kutlu da Rize Ak Parti’den milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.
Kutlu yaptığı açıklamada yıllardır siyasetin içinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte hareket ettiğini ifade ederek, “Şimdi AKP’den milletvekili aday adayı olarak siyasete hizmet etmeye devam edeceğim. Geçen dönem aday adayı olacaktım. Sayın Başbakanımız bir dönem daha bekle, gelecek dönem seni meclise göndeririz demişti. Ben de aday adayı olmadım. Ama bu dönem adaylığımı düşünüyorum. 1–2 gün içinde aday adaylığımı resmen açıklayacağım” dedi.
Bilindiği gibi Kasım Kutlu İSBAK Genel Müdürü iken 1996 seçimlerinde Refah Partisinden Rize’den 2. sıra milletvekili adayı olmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum