1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fırtına deresine yuvarlandılar
Fırtına deresine yuvarlandılar

Fırtına deresine yuvarlandılar

Çamlıhemşin ilçesinde bir otomobil 25 metreden Fırtına deresine yuvarlandı. 1 öğretmen kayboldu eşi ise kurtuldu.

A+A-

Rize’nin Çamlıhemşin İlçesi girişinde 25 metre uçurumdan Fırtına Deresine yuvarlanan otomobilin içindeki 1 kişi yaralı olarak kurtulurken 1 kişi de aracıyla birlikte dere suyuna karışarak kayboldu.
Edinilen bilgiye göre Çamlıhemşin Atatürk İlköğretim Okulu Türkçe öğretmeni Orhan Azizağaoğlu (25) 08 AP 327 plakalı araçla Trabzon’dan eşi Esra Azizağaoğlu’nu alarak Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine hareket etti. Saat 20.30 sıralarında Çamlıhemşin ilçesi girişine varan Azizağaoğlu çiftinin içerisinde bulunduğu araç kontrolden çıkarak yaklaşık 25 metrelik uçurumdan Fırtına deresine yuvarlandı. Kaza sonrası araç içerisinde bulunan Esra Azizağaoğlu (21) kendi çabasıyla kurtularak yola çıktı. Otomobilin içinde bulunan eşi Orhan Azizağaoğlu ise kar suyunun erimesi nedeniyle kabaran fırtına deresine karışan araçla birlikte kayboldu.

Yaralı olarak Ardeşen Devlet Hastanesine kaldırılan Esra Azizağaoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken kaybolan eşi Orhan Azizağaoğlu için sivil savunma ve jandarma ekipleri gece arama tarama çalışması başlattılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum