1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Günaydın birlik ve beraberlik istedi
Günaydın birlik ve beraberlik istedi

Günaydın birlik ve beraberlik istedi

AK Parti'ye Pazar'da belediye başkanlığı için 3. resmi müracaatı yapan aday adayı İlhami Günaydın, ilçe teşkilatında basın açıklamasında bulundu.

A+A-

Pazar Belediye Başkan aday adaylığı için dün AK Parti Rize İl Başkanlığı'na resmi müracaatını yapan İlhami Günaydın, bugün de ilçe teşkilatında bir basın açıklaması yaparak adaylık kararını değerlendirdi.

İlçe Başkanı Adem Yıldız, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kollarının da hazır bulunduğu AK Parti Pazar İlçe Binası'nda basın açıklaması yapan İlhami Günaydın, “2009 yılında yapılacak yerel seçimlerde, mensubu bulunduğum AK Partiden belediye başkan adaylığı için başvurumu yapmış bulunuyorum. 2001 yılında AK Parti kurucular kurulunda yer alarak seçim işleri başkanlığı görevini yürüttüm. 2002 seçimlerine partimizi taşıdık. Akabinde ilçe başkanlığına atandım. 1. olağan kongrede yarışarak yeniden ilçe başkanı seçildim. 2005 yılında, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların aday olamayacağı kuralı gereği aday olmadım. İl disiplin kurulunda görev aldım. 2008 yılı Şubat ayında emekli oldum. Dün itibariyle de il başkanlığına müracaatımı yapıp Pazar Belediye Başkanlığı'na aday adayı oldum.” diye konuştu.

AK Parti Pazar Belediye Başkanlığı aday adayı sayısının hızla artmasını da değerlendiren Günaydın, “Her şeyden önce bir şeyin altını çizmek istiyorum. Aday adaylarının çokluğu partimize olan teveccühün bir göstergesidir. Bunu iyi değerlendirmek gerekiyor. Bütün adaylar partimizin adaylarıdır. Dolayısıyla 1 kişi sonuçta aday olacaktır. Hepimiz birlikte o adayın etrafında toplanıp birleşecek ve tek yumruk halinde arkasında duracağız. Bu vesileyle teşkilat mensubu arkadaşlara özellikle rica ediyorum. Sokakta aday adaylarımız hakkında herhangi bir olumsuz söylenti varsa bunların karşısında durarak 'Bütün adaylarımız pırıl pırıldır, kim çıkarsa çıksın arkasında duracağız' anlayışıyla çalışılması gerekmektedir. Ben, kendim olmasam dahi kim olursa olsun arkasında duracağım sözünü veriyorum.” dedi.

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız da Günaydın'a başarı dileyerek yapılacak yere seçimlerde el ele vererek belediye başkanlığını kazanacaklarını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
43 Yorum